Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden – NEX TV Groot Handel Smart TV Aankopen

Welkom bij NEX TV Groot Handel, uw betrouwbare partner voor groothandelsaankopen van smart tv’s. Voordat u een aankoop doet, vragen wij u vriendelijk om onze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Door een bestelling te plaatsen bij NEX TV Groot Handel, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

1. Bestelling en Overeenkomst

1.1 Door het plaatsen van een bestelling bij NEX TV Groot Handel gaat u een bindende overeenkomst aan om de gespecificeerde smart tv’s te kopen.

1.2 Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een orderbevestiging per e-mail. Deze bevestiging dient als bewijs van uw aankoop, maar is niet gelijk aan acceptatie van de bestelling. Acceptatie vindt plaats zodra de producten zijn verzonden.

2. Prijs en Betaling

2.1 Alle prijzen op onze website zijn vermeld in euro’s en exclusief btw, verzendkosten en eventuele andere heffingen, tenzij anders vermeld.

2.2 Betaling dient te geschieden via de aangeboden betaalmethoden op onze website. De smart tv’s blijven eigendom van NEX TV Groot Handel totdat de betaling volledig is ontvangen.

3. Verzending en Levering

3.1 NEX TV Groot Handel streeft ernaar bestellingen binnen [aantal werkdagen] na ontvangst van betaling te verzenden.

3.2 Verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces. Eventuele douanerechten of andere lokale heffingen zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

3.3 Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie en externe factoren waar wij geen controle over hebben.

4. Kwaliteit en Garantie

4.1 NEX TV Groot Handel garandeert dat de geleverde smart tv’s voldoen aan de overeengekomen specificaties en vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten.

4.2 Eventuele garantieperiodes worden vermeld bij de productinformatie. Neem contact met ons op als u een beroep wilt doen op de garantie.

5. Retourbeleid

5.1 U heeft het recht om de ontvangen smart tv’s binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits deze ongebruikt en in originele verpakking verkeren.

5.2 De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening, tenzij de ontvangen smart tv’s defect of beschadigd zijn bij ontvangst.

5.3 Neem vooraf contact met ons op via [contactgegevens] voordat u een product retourneert.

6. Klantenservice

6.1 Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens]. Wij streven ernaar om binnen [aantal werkdagen] te reageren.

7. Privacy en Gegevensbescherming

7.1 Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid, dat u kunt raadplegen op onze website.

8. Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

8.1 Op deze algemene voorwaarden is het [toepasselijke recht] van toepassing.

8.2 Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze overeenkomst zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in [plaats].

Bedankt voor het kiezen van NEX TV Groot Handel. Wij waarderen uw vertrouwen en staan klaar om u van dienst te zijn bij uw groothandelsaankopen van smart tv’s.